Termeni si conditii

Magazinul Chic Pitic este administrat de NATURAL PARENTING SRL inregistrata la Registrul Comertului, respectand legislatia in vigoare privind comentul online.

Date fiscale: CUI RO35363696; J23/4607/2015

Adresa: str. Amurgului, nr 37bis, Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov

Incheierea contractului la distanta are loc in momentul emiterii facturii, nu in momentul plasarii comenzii.

Livrare si Plata

NOU:

Acum puteti plati si online cu cardul (MasterCard, Visa, Visa Electron si Maestro) sau in rate cu dobanda 0% (BT Star, Garanti BonusCard si Card Avantaj)

Produsele comandate vor fi livrate in cel mai scurt timp prin Curier Rapid. Termenul obisnuit de livrare este de 2 zile lucratoare. Daca produsul este in stoc, de regula curierul livreaza a doua zi. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute sau deteriorate in timpul transportului.

Produsele sunt verificate inainte de expediere. Va rugam sa verificati integritatea coletelor inainte de a semna nota de transport, iar daca ambalajul este deteriorat, sa semnalati asta curierului si sa faceti reclamatie catre firma de curierat in cel mai scurt timp. Nu vor fi luate in considerare reclamatiile primite dupa semnarea notei de transport! 

*Comenzile pot fi ridicate si din PickUp Point.

Plata se va efectua prin sistem ramburs, in momentul preluarii coletului, in avans prin Transfer Bancar/ Card Debit sau Credit online / Rate Online sau cash/cardul la PickUp Point.

Taxe de livrare la colete pana in 1 kg*:

 Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 Ron

 15 Ron cu Fan Curier, pentru comenzi a caror valoare este sub 250 Ron

Taxele de livrare sunt trecute pe factura, veti avea de achitat doar rambursul daca este cazul.

* In aria de acoperire a curierului. Pentru livrari in afara ariei sau colete voluminoase, va vom comunica intai contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise dupa ce vom primi acordul dumneavoastra.

Daca ati optat pentru plata prin Transfer Bancar/ Card Debit sau Credit online / Rate Online , puteti ridica produsele direct din PickUp Point. Click aici pentru harta si indicatii. La PickUp Point este disponibila si plata cash sau cu cardul.

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la Banca UniCredit
- IBAN: RO10BACX0000001243024000
- Titular cont: NATURAL PARENTING SRL
- CUI: RO35363696

Politica de retur valabila pentru clienti Persoane Fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

Produsele platite online in rate nu pot fi returnate.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.chicpitic.ro pot fi returnate daca sunt nedeteriorate si fara urme de utilizare, cu etichetele originale, in ambalajul original nedeteriorat, impreuna cu dovada achizitiei (copie factura). Va rugam sa ambalati produsele inainte de livrare, nu vom accepta colete neambalate corespunzator sau cu ambalaj deteriorat (rupt, lipit cu banda adeziva, AWB aplicat direct pe ambalaj original etc.). Transportul este suportat de catre cumparator. Mentionam ca se va returna contravaloarea produselor, fara cheltuielile de livrare! Sumele achitate vor fi rambursate in cel mult 14 de zile de la data primirii produselor.

Produsele achizitionate on-line pot fi verificate pentru integritate, culoare, accesorii sau caracteristici. Nu se vor accepta produse testate sau folosite! 

Urmatoarele categorii de produse, din motive de igiena si protectia sanatatii pot fi returnate doar in ambalaj original intact si sigilat (daca este cazul), in stare noua:

- lenjerie de corp

- lenjerie intima

- sisteme de purtare

- orice alt produs ce intra in contact direct cu pielea

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, NATURAL PARENTING SRL isi rezerva dreptul de a returna partial contravaloare produsului pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi revandut, returul poate fi refuzat. In acest caz acesta va fi reexpediat clientului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Adresa de returnare:

- Natural Parenting SRL, Popesti Leordeni, Str. Amurgului, Nr. 37bis, Judetul Ilfov, Cod Postal 077160, Tel. 0787703806 

Descriere, specificatii si poze

Pozele produselor au titlu de prezentare. Incercam sa prezentam produsele cat mai detaliat, insa produsele comandate pot avea mici diferente fata de cele prezentate pe site. NATURAL PARENTING SRL nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa!  

Securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt folosite in scopul confirmarii, procesarii si livrarii comenzilor precum si informarea clientilor referitor la noutatile si promotiile magazinului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NATURAL PARENTING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata si semnata la contact@natural-parenting.ro

Anularea comenzilor, refuzul livrarii si refuzul coletelor

Comenzile plasate prin intermediul magazinului www.chicpitic.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pana in momentul preluarii coletelor de catre firma de curierat. In momentul procesarii comenzii, clientul va primi un E-mail generat automat cu numarul expeditiei, iar statusul comenzii se va schimba in ”complete”. Din acest moment comanda nu mai poate fi anulata!

Firma de curierat are obligatia contractuala de a incerca livrarea coletelor de doua ori. In cazul in care clientul a fost contactat de catre firma de curierat si a refuzat preluarea din alte motive decat ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislatiei in vigoare (legea comertului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008) sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 40 Ron pentru transportul tur-retur. 

www.chicpitic.ro administrat de NATURAL PARENTING SRL isi rezerva dreptul de a limita cantitatile sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare. In aceste cazuri clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail, iar sumele platite in avans (transfer bancar sau plata online) vor fi returnate in contul specificat de client, in termen de maxim 14 zile. 

www.chicpitic.ro administrat de NATURAL PARENTING SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenele si conditiile generale precum si ale promotiilor/ofertelor speciale fara o notificare prealabila a clientului. Se vor aplica termenele si conditiile valabile in momentul finalizarii comenzii.  Recomandam sa consultati sectiunea de termene si conditii inainte de a finaliza comanda.

In cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produsulul au fost gresit introduse in baza de date a www.chicpitic.ro sau afisate gresit din cauza unor erori, iar livrarea nu a fost efectuata, NATURAL PARENTING SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul despre eroarea aparuta.

Reclamatii

In cazul in care observati probleme cu continutul pachetului sau cu factura, va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare,

Eventualele reclamatii vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Campanii

Prin acceptare prezentelor termene si conditii, Prticipantii sunt implicit de acord cu Regulamentul campaniior in derulare. Pentru detalii click aici.

Actualizat la data de 01.11.2020.