Jucărie Grimm's Spiel und Holz Design - Marele Curcubeu (12 piese)

285,00 RON

Fără TVA: 239,50 RON

Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Model:
Marele Curcubeu
Producător:
Grimm's

Fără opinii Spune-ţi opinia

Share

Descriere

Ca de altfel toate jucăriile Grimm's Spiel und Holz Design, Micul Curcubeu oferă o bogată experiență senzorială, specifică materialelor naturale. Jucaria poate fi gustată, aruncată, pipăită, ciocănită, ascultată, favorizând astfel cunoașterea nemijlocită a caracteristicilor sale senzoriale.

Simplitatea și creativitatea sunt atribute de baza ale jucăriilor Waldorf, facând din acestea  un însoțitor de nădejde atât pentru bebeluși, cât și pentru copii mai mari. Formele simple, naturale, alături de culorile placute, toate stimulează imaginația și voința copilului și îi oferă nenumarate posibilități de a se implica activ în joc. Fie că le dezasamblează și gustă pe rând, fie că le aranjează una peste alta sau le combină cu pânze colorate sau alte piese din lemn pentru a crea un mic decor de poveste, copii de toate vârstele se vor bucura de farmecul aparte al acestei jucării, în timp ce părinții vor descoperi că, uneori, mai puțin lasă loc pentru mai multă creativitate!

Totodata, copilul va descoperi formele non-geometrice, specifice pedagogiei Waldorf, ce îndeamnă la asocieri diverse și arată cum o jucărie se poate adapta și transforma în funcție de context și vârsta copilului. 

Dimensiuni: 12 piese cu forme de semicerc din lemn de tei pictat manual cu culori non-toxice pe baza de apa, lungime 38 cm

Material: lemn de tei

Note:

1. Încercăm ca pozele să reflecte cât mai mult realitatea. Totuși, nuanța din poză este posibil să difere de cea a produsului.

2. Acest produs este disponibil la comandă. E posibil să nu mai fie în stoc la producător, caz în care vă vom anunța cât de repede.

3. Produsul poate prezenta inele de creștere sau noduri, pete de culoare sau zone rugoase. Acestea nu sunt defecte - ele reprezintă semne distinctive ce garantează originalitatea produsului. Totodată, ele conferă unicitate fiecarui produs, spunând povestea copacului din care a fost făcut curcubeul.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia